TULPANER

Skicka en tulpanbukett med bud

Bukett med tulpaner, vaxblomma och eucalyptus i rött och rosa. Blommorna ingår i Interfloras utbud av tulpanbuketter.

Om du väljer den här buketten till ditt blommogram kommer totalt 30 kr att gå till organisationen Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Buketten innehåller tulpaner, vaxblomma och eucalyptus. Överraska med ett fång tulpaner – beställ din blomstergåva snabbt och smidigt i Interfloras webshop!

beställ ett blommogram på nätet

 

Interflora är en väletablerad och erfaren blomsterförmedling som skickar blommogram till alla orter runt om i Sverige. De är också störst när det gäller blomsterbud till utlandet. De samarbetar med butiker och blomsterföretag i mer än 150 länder. Ett blommogram kostar 99 kr i budavgift hos Interflora.

Från början av januari fram till påsk finns det mängder av fina tulpanbuketter i sortimentet. Några utvalda bildexempel följer här:

En klassisk bukett med tulpaner i blandade, glada färger och eucalyptus. Buketten ingår i Interfloras utbud av tulpanbuketter.

En klassisk bukett med tulpaner i blandade, glada färger och eucalyptus. En bukett som piggar upp i vintermörkret! Blommorna finns att beställa online hos Interflora, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.

Bukett med lila tulpaner och videkvistar. Buketten ingår i Interfloras tulpansortiment.

Lila tulpaner och vide är så fina tillsammans! Buketten hittar i Interfloras tulpansortiment.

Bukett med tulpaner i blandade färger. Skicka ett blommogram från Interflora och överraska din vän!

Ett STORT fång med tulpaner i glada färger kommer att få mottagaren att spricka upp i ett stort leende! Buketten heter ”Lyxtulpaner” och finns i tre olika storlekar hos Interflora.

Bukett med tulpaner, ranunkler, vaxblomma och eucalyptus. Blommorna går i ljus lila /vit/rosa - en pastellfärgad bukett från Interflora.

En ljus bukett som utstrålar VÅR! Buketten består av tulpaner, ranunkler, vaxblomma och eucalyptus. Ett blommogram med ett fång tulpaner från Interflora kommer att få mottagaren på riktigt gott humör!

Bukett med tulpaner, alstroemeria, poppel och grönt. Superfin! Buketten finns hos Interflora, en blomsterförmedling med mångårig erfarenhet av att skicka blommor med bud runt om i Sverige och till utlandet.

Den här söta buketten utstrålar verkligen VÅR! Den lokala floristen kommer att binda ihop tulpaner, alstroemeria, poppel och grönt till en vacker bukett. Det är är så enkelt att blommografera idag när man kan beställa blomsterbud direkt på nätet!

Bukett med lila tulpaner, gröna blad och eucalyptus. Blommorna ingår i Interfloras sortiment av tulpanbuketter.

Lila tulpaner, gröna blad och eucalyptus. Tjusigt! Överraska med ett blommogram från Interflora och gör någon riktigt glad!

Buketten "Kärlek" med röda tulpaner, vit astroemeria och eucalyptus. Blommografera genom att beställa din blomstergåva direkt i Interfloras e-butik!

Buketten ”Kärlek” med röda tulpaner, vit astroemeria och eucalyptus. Blommorna ingår i Interfloras utbud av tulpanbuketter.

Bukett med tulpaner, alstroemeria och vaxblomma. Blommorna i enhetligt vitt. Skicka blommor med bud från Interflora och överraska dina nära och kära!

Blandade blommor i enhetligt vitt är superfint. Den här buketten heter ”Spirande Vår” och består av tulpaner, alstroemeria och vaxblomma. Ett fång blommor som levereras vid dörren blir en rolig överraskning för den lycklige blommogram-mottagaren!

 

Det finns många flera vackra tulpanbuketter i Interfloras egen webbutik.
Se mer här:

Tulpanbuketter hos Interflora