Skicka tulpaner med blommogram

Beställ ett Blommogram
enkelt online hos

Bukett med lila tulpaner och videkvistar. Överraska med ett blommogram från Interflora!

En vårig bukett med lila tulpaner och videkvistar. Grymt vacker! Blommorna ingår i Interfloras tulpansortiment.

--> Tulpaner hos Interflora

 

Tulpanerna dyker upp i blomsterhandeln redan innan jul. Då är det mest röda tulpaner som säljs. Efter nyår fylls tulpanförråden på med tulpaner i alla möjliga, härliga färger. Välj att skicka en bukett med enfärgade tulpaner, eller en färgsprakande bukett med tulpaner i blandade, glada färger!

Några utvalda bildexempel på tulpanbuketter hos Interflora:

Tulpanbukett med tulpaner, vaxblomma och eucalyptus. Ur Interfloras bukettsortiment.

Buketten på bilden heter ”Utan Gränser”. Väljer du den till ditt blommogram kommer 30 kr av ordervärdet att gå till organisationen Läkare Utan Gränsers viktiga välgörenhetsarbete. Buketten innehåller tulpaner, vaxblomma och eucalyptus.

Bukett med tulpaner i blandade, glada färger tillsammans med grönt. Välj mellan tre storlekar på buketten. Beställ ett blommogram online hos Interflora!

Här kan vi snacka om ett fång tulpaner! Välj mellan tre olika storlekar på buketten. Gör någon glad med ett fång blomstrande färgprakt – skicka ett blommogram!

Bukett med lila och vita tulpaner och grönt. Ur Interfloras sortiment.

Bukett med vita och lila tulpaner tillsammans med eucalyptus och grönt. Att blommografera är så enkelt idag, när du kan beställa din blomstergåva direkt framför datorn. En blomsterkvast som levereras ända hem till dörren blir garanterat en uppskattad present!

 

Du hittar fler tulpanbuketter i Interfloras egen onlinebutik. Se här:

--> Tulpaner hos Interflora