Skicka julblommor med blommogram

Önska God Jul
med ett Blommogram

Snittbukett med amaryllis, ilex, mjuktall och eukalyptus. Skicka julbuketten med ett blommogram från Interflora och önska God Jul!

Den här stiliga julbuketten heter ”Julefrid” och består av amaryllis, ilex, mjuktall och eukalyptus. Vill du skicka en julhälsning utöver det vanliga till någon? Då är ett blommogram från Interflora perfekt!

 

Fina julblommor finns hos Interflora

 

Obs:
Julblommorna finns tillgängliga för försäljning fr o m 1 december 2018.

Förmedlingsavgift för ett blommogram från Interflora:

99 kr för leveranser både inom Sverige och till utlandet.
(obs: kika in här om du ska skicka blommor utomlands)

Julgrupp med ståtliga, röda amaryllisar i mitten. Längst ner dekorationer av minijulstjärnor (röda), gran, kottar och kanelstänger. Julgruppen finns hos Interflora, en blomsterförmedling med mångårig erfarenhet av att skicka julblommor med bud.

Julgruppen ”Juletid” är en klassisk juldekoration, med ståtliga, röda amaryllisar i mitten. Längst ner minijulstjärnor i rött, kottar, grankvistar och kanelstänger. En julgrupp som sprider äkta julfeeling! Julgruppen finns hos Interflora, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.

Julbuketten "Julmys"med rosor, germini, hypericum, nejlika, skimmia och gröna blad. Den ingår i Interfloras stora julsortiment.

Julbuketten ”Julmys” med rosor, germini, hypericum, nejlika, skimmia och gröna blad. Att beställa ett blommogram hos Interflora är busenkelt. Välj ut en bukett i lugn o ro framför datorn, gör din beställning och sedan fixar Interflora med ett bud som levererar blommorna ända hem till mottagarens dörr.

Buketten Juldagsmorgon från Interflora, med röda tulpaner, eukalyptus och mjuktall.

Visst är det härligt när de krispiga tulpanerna dyker upp i blomsterhandeln? Ett fång röda tulpaner kommer garanterat att uppskattas! Skicka buketten ”Juldagsmorgon” med ett blommogram från Interflora och önska God Jul!

Julgrupp "Utan Gränser", med hyacinter, julstjärnor, nobilis, kottar och kanelstänger. Julgruppen finns att beställa som blommogram hos Interflora.

Delad glädje är dubbel glädje! Om du beställer julgruppen ”Utan gränser” kommer 30 kr av ordervärdet att gå till organisationen Läkare Utan Gränser (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Julgruppen består av hyacinter, julstjärnor och nobilis, med kottar och kanelstränger som dekoration. En stämningsfull julgrupp!

Bukett med snittamaryllis (röd), tall och en strut choklad. Blombuketten med chokladstruten finns att beställa som blomsterbud hos Interflora.

En bukett med snittamaryllis tillsammans med en chokladstrut blir en julhälsning som heter duga! Skicka din julhälsning med ett blommogram från Interflora och gör någon riktigt glad till jul!

Julbukett med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, kottar och grönt. Blombuketten finns att beställa som blommogram hos Interflora, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.

Om du vill skicka en bukett som sticker ut lite designmässigt, är julbuketten ”Jullyx” ett bra val. Den innehåller amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, kottar och grönt. Skicka julblommor med ett blommogram från Interflora – beställ enkelt direkt på nätet.

Låg julgrupp med röda julstjärnor, nobilis, kottar, kanelstänger och grönt. Skicka julgruppen med ett blommogram från Interflora och önska God Jul!

”Stjärnfall” är en dekorativ, låg julgrupp med röda julstjärnor, nobilis, kottar, kanelstänger och grönt. Julgruppen ingår i Interfloras stora sortiment av julblommor.

Skicka din julhälsning med ett blommogram från Interflora!

Alla julblommor hos Interflora ser du här