Begravningsblommor

Beställ begravningsblommor
för leverans med blommogram

Begravningskrans med nejlikor, rosor och alstromeria. Blommor i creme och aprikos. Skicka kransen med ett blommogram från Interflora - beställ direkt på nätet.

”Omtanke” är en fantastiskt vacker begravningskrans med blommor i creme och aprikos; nejlikor, rosor och alstromeria. Du kan skicka kransen med ett blommogram direkt till aktuell begravning om du vill. Ett kort med med din hälsning ingår. Kransen levereras med ett textat kort, men om du hellre vill ha din hälsning på ett begravningsband kan du beställa ett sådant som tillval.

-> Till begravningsblommorna

Skicka blommorna direkt till begravningen

Förmedlingsavgift för ett blommogram från Interflora:

99 kr för leveranser både inom Sverige och till utlandet

 

Om du vill beställa en begravningskrans, en sorgdekoration eller en sorgbukett kan du göra det online och få blommorna skickade direkt till aktuell begravning.

Eftersom det tar lite längre tid att binda ihop en begravningsdekoration än andra blomsterarrangemang behöver den aktuella blomsterbutiken som får ditt uppdrag 2-3 dagar på sig för att hinna få hem aktuella blommor och sedan arrangera dekorationen. Beställ därför i tid och ange den avlidnes namn, aktuell kyrka/kapell eller annan plats för begravningen samt datum, tidpunkt och ort.

Utvalda bildexempel på  begravningsblommor hos Interflora:

 

Begravningshjärta fyllt med stora, röda rosor, inramade av en kant av murgröna. Begravningshjärtat finns att beställa hos Interflora, som har lång erfarenhet av att skicka blommogram direkt till begravningar.

Ett hjärta, fyllt med vackra, stora, röda rosor, inramade av grön murgröna. Hjärtat är 40 – 45 cm. Hjärtat levereras med ett textat kort, men om du hellre vill ha din hälsning på ett begravningsband finns sådana att beställa som tillval. Skicka begravningshjärtat med ett blommogram direkt till aktuell begravning – beställ snabbt och enkelt i Interfloras onlineshop.

-> Till begravningsblommorna

Rundbunden begravningsdekoration med rosor, eustoma och tallapsi. Blommor i rött och vitt. Dekorationen ingår i Interfloras utbud av begravningsblommor.

Begravningsdekorationen ”Kärlek”, ett arrangemang som utstrålar fridfullhet med blommor i rött och vitt mot en grön bakgrund. Dekorationen består av rosor, eustoma och tallapsi. Interflora är skickliga på att binda ihop fina begravningsdekorationer och har mångårig erfarenhet av att skicka blommor till begravningar. Ett kort med med din hälsning ingår. Vill du hellre ha ett begravningsband finns det sådana att beställa som tillval.

-> Till begravningsblommorna

Begravningskrans med rosor, germini, santini och grönt. Blommorna i blandade, glada färger. Skicka kransen med ett blomsterbud direkt till aktuell begravning - beställ blommogrammet enkelt och snabbt på nätet.

En rundbunden, färgglad begravningskrans med rosor, germini, santini och gröna blad. Fantastiskt vacker! Ett blommogram kan du snabbt och enkelt beställa i Interfloras egen onlinebutik. Kransen levereras med ett textat kort, men om du hellre vill ha din hälsning på ett begravningsband finns det sådana i matchande färger att beställa som tillval.

-> Till begravningsblommorna

Hög begravningsdekoration med liljor, rosor, prärieklockor, limonium och dekorationsgrönt. Blommor i lila/rosa. Begravningsdekorationen finns att beställa online hos Interflora.

En hög begravningsdekoration med liljor, rosor, prärieklockor, limonium och dekorationsgrönt. Blommorna i rosa/lila. Interflora har flerårig erfarenhet av att skicka blommor med bud direkt till begravningar. Du kan beställa dekorationen online i Interfloras egen e-butik. Dekorationen levereras med ett textat kort, men om du föredrar ett begravningsband med din hälsning kan du beställa ett sådant som tillval.

-> Till begravningsblommorna

Låg begravningsdekoration med alstroemeria, germini, santini och grönt. Blommorna går i lila/cerise. Skicka ett blommogram med dekorationen via Interflora direkt till aktuell begravning - beställ enkelt online.

Den här låga begravningsdekorationen innehåller alstroemeria, germini, santini och dekorationsgrönt. Blommorna går i cerise/lila. En vacker dekoration som utstrålar lugn och harmoni. Kika in i Interfloras e-butik och studera deras stora utbud av begravningsblommor innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka. Dekorationen levereras med ett textat kort, men om du hellre vill ha din hälsning på ett begravningsband kan du beställa ett sådant som tillval.

-> Till begravningsblommorna

Rund begravningsdekoration med germini, rosor, nejlikor och santini. Blommorna i blandade, glada färger. En färgstark dekoration som ingår i Interfloras sortiment av begravningsblommor.

”Färgglad” är en rund begravningsdekoration med blandade blommor i olika glada färger. Innehåller germini, rosor, nejlikor och santini. Dekorationen är designad av Interfloras skickliga florister. Skicka den med ett blommogram direkt till aktuell begravning – beställ snabbt och enkelt online. Ett textat kort ingår, men föredrar du ett begravningsband med din hälsning går det att beställa till. 

-> Till begravningsblommorna

Det finns många fler fina begravningsblommor i Interfloras egen e-butik. Se mer här:

Begravningsblommor hos Interflora

 

Välj önskad kategori för ditt Blommogram:

Blommogram – designa din egen blombukett

Blomsterspråket

Om Blommogram

Blommogram med begravningsblommor

Blommogram med choklad och/eller nalle – färdiga paket

Blommogram med en blombukett

Blommogram med födelsedagsblommor

Blommogram med företagsblommor

Blommogram med hemmablommor

Blommogram med kondoleansblommor

Blommogram med krukväxter

Blommogram med krya-på-dig-blommor

Blommogram med rosor

Blommogram till nyfödda barn och nyblivna föräldrar

Blommogram till utlandet

Presentkort på blommor

Hämta själv i butik

Om Interflora