Skicka påskblommor med blommogram

Önska Glad Påsk
med en färgglad påskbukett

Vacker påskbukett i gult och vitt, med tulpaner, alstroemeria, ranunkel, nejlikor och gröna blad. Ur Interfloras utbud av påskbuketter.

Gör dina nära och kära glada med ett påsk-blommogram! Buketten på bilden består av tulpaner, alstroemeria, ranunkel, nejlikor och gröna blad. En lyxig bukett som sprider glädje ända hem till mottagarens dörr!

blommografera via Interflora


--> SKICKA PÅSKBLOMMOR

 

I slutet av mars/början av april är det dags att fira påsk. En högtid som är förknippad med glada färger. Vill du göra någon när och kär riktigt påskglad? Skicka en färgglad påskbukett med ett blomsterbud från Interflora! Din gåva kommer garanterat att bli uppskattad!

Några utvalda bildexempel på påskblommor hos Interflora:
(observera att sortimentet kan komma att ändras något under våren)

En rund box (18 cm i diameter), fylld med gula rosor, johannesört, nejlikor, blandat grönt och torkat. Superfin! Skicka den med ett blommogram från Interflora - beställ enkelt online.

Nyhet från Interflora: en rund box fylld med gula rosor, johannesört, nejlikor, blandat grönt och torkat. Superfin! Önska Glad Påsk med ett blommogram – beställ snabbt och enkelt online!

Blommografera din påskhälsning via Interflora! Här, en påskgrupp med tet a tet, söta mini-våreld och murgröna.

Blommografera din påskhälsning via Interflora! Här, en påskgrupp med tet a tet, mini-våreld och murgröna. Gula blommor sprider glädje och energi!

Färgglad påskbukett med tulpaner, klassisk björkris och grönt. Här i gult, lila, orange och grönt. Blommorna finns att beställa hos Interflora.

Låt en färgglad bukett sprida glädje hos dina nära och kära i påsk! Det är enkelt att blommografera idag, när du kan göra det direkt framför datorn. Ett blommogram med en färgsprakande bukett piggar upp vem som helst:)

 

Det finns fler färgglada påskblommor i Interfloras egen onlinebutik.

--> SKICKA PÅSKBLOMMOR

 

BLOMMOGRAFERA ENKELT ONLINE