SKICKA VÅRBLOMMOR

Önska Glad Vår med ett blommogram

Ståtlig vårbukett med blommor i blått, vitt och lila tillsammans med gröna blad( tulpaner, anemoner och eukalyptus). Buketten finns att beställa online hos Interflora.

Den här vackra buketten heter ”Rimfrost”. En fantastisk kombination av tulpaner, anemoner och eukalyptus. Visst är blommorna fina?

->Till Interflora

Blommografera enkelt online

Nu är de ljuvliga vårblommorna här. Välj och vraka bland Interfloras färgsprakande vårbuketter och blomsterdekorationer!

Ett fång blommor som levereras ända hem till dörren blir en fantastisk överraskning. Visst är det roligt att göra nära och kära glada?

Några utvalda bildexempel på vårblommor hos Interflora:

Rund box (som en liten hattask), fylld med blommor i rosa och aprikosa nejlikor, prärieklockor och santini. Superfin, finns hos Interflora!

Rund box, fylld med härliga nejlikor, prärieklockor och santini. Så vacker att ställa på bordet! Välj mellan olika storlekar på dekorationen i Interfloras e-butik.

->Till Interflora


Rund skål, fylld med blå prärieklockor på lök och videkvistar. Superfin!

Rund skål, fylld med blå prärieklockor på lök och videkvistar. Vårig och fin!

->Till Interflora


Bukett med tulpaner i blandade, milda färger, alstroemeria, eucalyptus och gröna blad. Plus en ask med chokladtryfflar från Cocoture. Finns att beställa hos Interflora.

Tulpaner och alstroemeria tillsammans med eucalyptus och gröna blad. Plus en ask med lyxiga chokladtryfflar från populära Cocoture.

->Till Interflora


Bukett med tulpaner i blandade, pigga, glada färger, tillsammans med eucalyptus och gröna blad. Finns hos Interflora.

Ett fång med blandade tulpaner i glada, mixade färger är aldrig fel. Välj mellan olika bukettstorlekar i Interfloras egen webshop.

->Till Interflora


Du hittar många fler tjusiga vårbuketter, vårgrupper och vårdekorationer i Interfloras egen e-butik. Se mer här:

Vårblommor hos Interflora

Gör någon riktigt vårglad med vårens fina blommor! Skicka dem med ett blommogram från Interflora. Du beställer snabbt och smidigt direkt på din mobil, surfplatta eller dator.