Om Interflora

Beställ ett blomsterbud
direkt online hos Interflora


Interflora är en blomsterkedja med gamla anor, ja, företaget är faktiskt landets äldsta blomsterförmedlare. Företaget startade med sin tjänst Blommogram redan år 1923. Det dröjer inte många år förrän ett 100-årsjubileum är ett faktum!!

->Till Interflora

Interflora har ett antal egna butiker runt om i landet. De heter Interflora Fresh. Förutom dessa finns det en mängd andra blomsterhandlare som är anslutna till förmedlingstjänsten Blommogram. Själva ordet Blommogram är Interfloras egna registrerade varumärke.

År 1995 startade Interflora sin e-handelsverksamhet. Det var faktiskt under denna tid som e-handeln överhuvudtaget gjorde sitt intåg i våra liv och webbsidan www.interflora.se var en av de allra första e-handelsbutikerna i Sverige.

Interflora AB har sitt huvudkontor i Bromma utanför Stockholm och samarbetar med blomsterkedjor runt om i världen. Det finns sammanlagt ungefär 56.000 blomsterbutiker som är anslutna till Interflora, antingen i Sverige eller i andra delar av världen. Organisationen äger bolaget Interflora Incorporated med säte i Chicago, USA.

Blomster-Branschen är ett dotterbolag som helt ägs av Interflora. Bolaget ger ut facktidsskriften Blomster-Branschen, en facktidsskrift för florister.

Innan internet lanserades fanns det två möjligheter att beställa blomsterbud: antingen att ringa in en order eller att personligen beställa ett Blommogram direkt i en fysisk blomsterhandel. Många föredrar fortfarande den personliga betjäningen i en affär och det går naturligtvis hur bra som helst att beställa ett blomsterbud på det sättet även idag. Vi är alla olika och var och en ska använda det alternativ som känns bäst. Du som är van vid att handla på nätet kan säkert se många fördelar med att beställa blommor online; du slipper att stå i kö i en blomsterbutik, du slipper att sitta i en lång telefonkö, du kan välja din blomstergåva i lugn och ro framför datorn…..Och eftersom det är du som skriver in alla adressuppgifter etc, minskar risken för felskrivningar (under förutsättning att du är noggrann förstås!)

Interflora är en populär blomsterförmedlare. Bolagets e-handel är mycket framgångsrik.

 

Gör någon glad genom att skicka ett blomsterbud från Interflora!

Du kan enkelt beställa ett Blommogram direkt online

 

Välj önskad kategori för ditt Blommogram:

Blommogram – designa din egen blombukett

Blomsterspråket

Om Blommogram

Blommogram med begravningsblommor

Blommogram med choklad och/eller nalle – färdiga paket

Blommogram med en blombukett

Blommogram med födelsedagsblommor

Blommogram med företagsblommor

Blommogram med hemmablommor

Blommogram med kondoleansblommor

Blommogram med krukväxter

Blommogram med krya-på-dig-blommor

Blommogram med rosor

Blommogram till nyfödda barn och nyblivna föräldrar

Blommogram till utlandet

Presentkort på blommor

Hämta själv i butik

Om Interflora

Skicka blommor med ett blommogram från Interflora
för leverans inom Sverige eller till utlandet
Din blomsterhälsning kommer garanterat att uppskattas!

->Till Interflora

Till Startsidan