Om oss

Varför denna sida?

 

För att vi älskar blommor
och att göra nära och kära glada!

Ja, anledningen till att vi gör den här sidan är helt enkelt att vi älskar vackra blommor och att överraska våra vänner och bekanta med fina presenter. Det finns väl få gåvor som förmedlar så mycket känslor som blommor.

Att visa sin kärlek och omtanke för någon man tycker om kan förstås göras på väldigt många sätt. Att överraska med ett blomsterbud är ett!

Det är inte alltid lätt att välja vilken butik som är bäst när det gäller tjänsten att förmedla blommor. De stora blomsterförmedlarna har ett antal blomsterbutiker runt om i landet som är anknutna till sina förmedlingstjänster. Därför hänger resultatet av en blomsterförmedling mest på den lokala blomsterbutik som får i uppdrag att skicka ett blomsterbud. Det blir i de allra flesta fall riktigt bra. Vi har duktiga florister i vårt land. De är riktiga fenor på att binda och arrangera vackra buketter och blomsterdekorationer.

Egentligen spelar det nog inte så stor roll vilken blomsterförmedlare du väljer, men vi tycker att Interflora har ett speciellt bra utbud av fina blommor, krukväxter, buketter, blomsterdekorationer, blomstergrupper m m. Vi har själva använt oss av Interflora och är väldigt nöjda med deras tjänster och produktutbud. Därför rekommenderar vi dem gärna.

Förutom Blommogram erbjuder Interflora ett sortiment av läcker choklad. Ett alternativ till ett Blommogram! Chokladpresenterna från Interflora skickas per post hem till mottagarens adress. Dessa kan du också beställa direkt på nätet hos Interflora. Se mer om detta här.
Obs: om du vill skicka en blomma med Blommogram och samtidigt ge bort en liten chokladpresent kan du välja till en tillvalspresent, som då levereras tillsammans med blommorna direkt till mottagarens adress med bud. Det finns också färdiga Blommogram-paket som innehåller både blommor och choklad och/eller en liten nalle.

Vi har själva ett genuint intresse för hemmet och heminredning och just blommor är för oss ett måste. Vi klarar oss helt enkelt inte utan att omge oss av vackra blommande växter och blombuketter. Detta är också en anledning till att vi tycker det är kul att arbeta med den här sidan!

Vi läste På Interfloras hemsida om vad olika färger på blommor har för betydelse för vårt välbefinnande. Du kan läsa en liten artikel om detta på sidan Hälsoartiklar.

 

Till Startsidan