Skicka en rosa bandet-bukett

Under ”Nyheter, uppdateringar m m” hittar du information om förmånliga kampanjer, utvalda buketter och presenter samt tips om blomstergåvor, blomsterförmedlingstjänster och presentartiklar för olika tillfällen. Att blommografera är busenkelt idag när du kan beställa din blomstergåva direkt på nätet! Texterna innehåller reklamlänkar.

Blommor +en slant till cancerforskningen

gör ditt blommogram till en superpresent!

 

ROSA KAMPANJ HELA OKTOBER*

*observera att nedanstående buketter kan bytas ut mot andra i sortimentet när kampanjen är avslutad

Blombukett med orange ros, vinröd germini och nejlika.

”Rosa känsla”, en fantastisk höstbukett med orange rosor, vinröda germini, röda nejlikor och blandat dekorationsgrönt. Du hittar buketten i Interfloras egen onlineshop.

 

I samarbete mellan Interflora och Cancerfonden kan du nu skicka ett Interflora-blommogram samtidigt som du skänker ett välkommet bidrag till cancerforskningen. Spana in alla vackra Rosa Bandet-buketter när du blommograferar, i e-butiken och välj din favorit! 30 kr av bukettens värde går till Cancerfondens viktiga arbete med att bekämpa cancer. Lägg till ett Rosa Band eller ett rosa armband så skänker du ytterligare 50 kr resp. 100 kr för en god sak. Se mer här:

-> ROSA BANDETBUKETTER

 

Skicka en blomstrande gåva samtidigt som du bidrar med en slant till cancerforskningen. Beställ ditt blommogram hos Interflora, så hjälper de till att sända blommorna ända hem till mottagarens dörr.

Budavgift för blommogram: 99 kr

Några utvalda bildexempel på Rosa Bandet-blommor hos Interflora:

Presentpåse med tre krukväxter; en anthurium, en våreld och en murgröna. Beställ presentsetet i Interfloras e-shop - skicka med blommogram!

En tjusig presentpåse innehållande tre  krukväxter; en anthurium, en våreld och en murgröna. Gissa om presentmottagaren kommer att bli glad! Blommografera växterna med ett Interflora-blommogram – beställ din gåva enkelt online.

-> ROSA BANDETBUKETTER

Trendig bukett med hortensia, rosor, prärieklockor och alstroemeria. Höstfärger. Plus ett rosa armband. Blommografera din gåva via Interflora - beställ ditt blommogram i e-butiken.

Trendig höstbukett med hortensia, rosor, prärieklockor och alstroemeria. Plus ett rosa armband. Skicka blommorna och armbandet med ett blommogram från Interflora! 

-> ROSA BANDETBUKETTER

Rund blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, hypericum, nejlika och eukalyptus . Beställ din blomstrande gåva hos Interflora.

En tjusig blomsterdekoration är ett trevligt alternativ till en traditionell blombukett. På bilden ser du den stora varianten av Interfloras ”Rosa boxen”. Bordsdekorationen består av hortensia, prärieklocka, hypericum, nejlika och eukalyptus. Blommografera din present till dina nära och kära! De kommer garanterat att bli överraskade och glada:)

-> ROSA BANDETBUKETTER

Se fler Rosa bandet-blommor i Interfloras egen onlinebutik:

Rosa Bandet-buketter hos Interflora