Blommogram på Mors Dag

Blommografera din morsdagsgåva

Blommografera den vackra buketten tillsammans med chokladasken på Mors Dag. Blommor: rosor, alstroemeria, alchemilla och gröna blad. Ur Interfloras morsdagsutbud.

Låt ett fång vackra blommor och en ask med läckra chokladpraliner göra dagen för mamma på Mors Dag! Buketten innehåller rosor, alstroemeria, alchemilla och gröna blad. Chokladasken består av fyra praliner. Blommografera hela gåvosetet via ett blommogram från Interflora!

beställ ett blommogram i Interfloras onlinebutik

Budavgift för blomsterbud inom Sverige: 99 kr

Några utvalda bildexempel på morsdagsbuketter hos Interflora:

Bukett med blommor i rosa; rosor, alstroemeria, limonium, santini och gröna blad. En morsdagsbukett ur Interfloras sortiment.

”Utan Gränser” är en vacker bukett med rosor, alstroemeria, limonium, santini och gröna blad. Buketten säljs i samarbete mellan Interflora och organisationen Läkare Utan Gränser. Totalt 30 kr går till välgörenhet – 15 kr från dig och 15 kr från Interflora. Skicka buketten med ett blommogram från Interflora och gratulera mamma på Mors Dag, den 26:e maj!

Blå hortensia i terrakottakruka. En morsdagsblomma från Interflora. Blommografera din gåva och gör mamma glad på Mors Dag!

Varför inte välja en härlig, blå hortensia till morsdagspresent? Växten levereras i en terrakottakruka. Det är busenkelt att blommografera direkt på nätet – beställ ditt morsdags-blommogram i Interfloras webshop!

Bukett med blommor i glada, blandade färger; rosor, nejlikor, germini och gröna blad. Blommografera buketten via Interflora för leverans på Mors Dag, den 26:e maj 2019.

En bukett med blandade, färgglada blommor piggar upp vem som helst! Mottagaren kommer att spricka upp i ett stort leende när hon mottager den här fina buketten på Mors Dag! I arrangemanget ingår rosor, nejlikor, germini och gröna blad. Överraska med ett blommogram den 26:e maj – beställ enkelt online!

Olivträd. Du kan blommografera trädet med ett blommogram från Interflora.

Presenttips inför mors dag: blommografera ett tjusigt olivträd och sprid en härlig medelhavsfeeling ända hem till mor! Olivträdet ingår i Interfloras utbud av morsdagsblommor/morsdagväxter.

Blombukett med lövkojor, prärieklocka och astrantia samt en strut med choklad. Ur Interfloras sortiment.

Låt en härlig bukett med lövkojor, prärieklocka och astrantia överraska på Mors Dag! Din morsdagspresent blir extra lyxig om du väljer att skicka med en strut med choklad tillsammans med blommorna. Blommografera din morsdagsgåva – beställ ett blommogram direkt online i Interfloras egen e-butik!

Blombukett ur Interfloras morsdagssortiment, med rosor, prärieklockor, limonium och gröna blad.

Den här buketten är ett bra val ifall du vill skicka blommor med bud till Mamma på Mors Dag. Blombuketten består av rosor, prärieklockor, limonium och grönt. Att blommografera är ett enkelt och smidigt sätt att fixa en överraskningspresent till någon ska gratuleras eller uppvaktas.

Blombukett med rosa liljor och steelgrass. Blommorna fins bland Interfloras morsdagsbuketter.

Låt ett fång rosa liljor göra dagen för Mor på Mors Dag! Den eleganta blombuketten finns att beställa som blombud hos Interflora.

Det finns många fler morsdagsbuketter i Interfloras egem webbutik. Se mer här:

Morsdagsblommor från Interflora

 

Blommografera med ett blommogram från Interflora

beställ din blomstrande gåva online!