Skicka sommarblommor med blommogram

Blommografera en sommarbukett

Sommarplantering i kruka för utebruk. Blommor i rosa nyanser tillsammans med gröna blad. Finns hos Interflora.

Fyller någon i din närhet år snart? Varför inte skicka en härlig sommarplantering med bud? Det här stiliga arrangemanget finns att beställa i Interfloras egen webbutik. Planteringen passar perfekt på en balkong eller på en terass. Blomsorter kan variera någon från ort till ort, men färgerna kommer att gå i rosa och gröna toner, precis som på bilden.

beställ ett blommogram direkt online hos Interflora


Budavgift: från 99 kr för leveranser både inom Sverige och till utlandet

Interflora har laddat upp med mängder av fina sommarbuketter och blomsterarrangemang med sommartema. Några utvalda bildexempel:

 

Terrakottakruka med rosa pelargon. Ur Interfloras sortiment av sommarblommor.

En rosa pelargon i en terracottakruka blir en fin sommarpresent till någon du gillar. Blommografera krukväxten direkt hem till mottagarens adress via Interflora!

Olivträd. Skicka det med ett blommogram från Interflora och gör någon glad!

Du behöver inte nödvändigtvis skicka en bukett när du blommograferar. Hos Interflora kan du välja att skicka ett olivträd med ett blomsterbud! Du vet kanske att olivträd kan bli riktigt, riktigt gamla? Världens äldsta olivträd finns på Kreta. Det lär vara hela 3.000 år gammalt…

Sommarkrans med sommarblommor i gult, vitt och blått +gröna blad. Ur Interfloras utbud av sommarblommor.

Hos Interflora finns några stycken riktigt fina blomsterkransar. T ex ”Sverigekransen” som du ser på bilden. Den innehåller bl a rosor, krysantemum, iris och gröna blad. Sommarkransen passar perfekt till studenten, till någon som fyller jämnt eller varför inte till midsommar?

Bukett med pastellfärgade rosor. Ur Interfloras utbud av sommarblommor.

Ett fång pastellfärgade rosor passar till alla tillfällen då någon ska uppvaktas. Låt Interflora skicka din blomstrande gåva med ett blommogram ända hem till mottagarens adress.

Blombukett ur Interfloras morsdagssortiment, med rosor, prärieklockor, limonium och gröna blad.

Den som mottar den här buketten kommer garanterat att bli glad:) Rosa rosor och lila prärieklockor i en tjusig kombination, superfint! Att blommografera via Interflora är busenkelt. Välj ut din gåva i e-butiken, beställ och låt sedan Interflora sköta resten. Låt ett blommogram från Interflora göra någon när och kär riktigt glad!

Bukett med rosor, germini, krysantemun och grönt. Färgerna går i gult och lime. Du kan enkelt blommografera buketten via Interflora.

Låt ett fång rosor, germini och krysantemum i gult lysa upp dagen för en vän! Beställ din gåva enkelt online och låt Interflora blommografera blommorna hem till mottagaradressen.

 

Se alla vackra sommarbuketter hos Interflora här!

Blommografera enkelt online via Interflora