Skicka påskblommor

Blommografera ett fång påskblommor

Färgstark bukett med tulpaner, anemonser och vaxblommor. Blommorna finns hos Interflora.

”Sprakande vår”, en färgstark bukett med tulpaner, anemoner och vaxblommor. Vill du blommografera de här fina blommorna till någon i påsk? Beställ buketten online hos Interflora, så ser de till att din påskpresent levereras ända hem till mottagarens dörr!

Beställ ett blommogram smidigt på nätet

 


Det kostar 99 kr i budavgift när du blommograferar via Interflora.

 

Några utvalda bildexempel på påskblommor hos Interflora:

Påskbukett med Rosor, liljor, alstroemeria, nejlikor och gröna blad. Plus en ask med fyra praliner. Gåvan finns att beställa som blommogram hos Interflora.

Interflora lanserar varje månad en ny, unik månadsbukett. Så här stilig blev Aprilbuketten. Den innehåller rosor, liljor, alstroemeria, nejlikor och gröna blad. En ask chokladpraliner tillsammans med blommorna gör din påskgåva komplett!

Bukett med tulpaner i mixade, glada påskfärger, tillsammans med blåbärsris. Blommorna ingår i Interfloras sortiment av påskblommor.

Varför inte önska Glad Påsk med ett fång tulpaner i glada påskfärger? Det är busenkelt att blommografera idag, när det kan göras med några knapptryckningar framför datorn. Överraska med ett blommogram till påsk – din blomstrande gåva kommer garanterat att uppskattas!

Bukett med lila tulpaner tillsammans med vide. Blommorna ingår i Interfloras utbud av påskblommor.

Lila tulpaner och vide, superfina tillsammans! Lila är en färg som tillhör påsken, så ett fång med enhetligt lila tulpaner passar utmärkt så här i påsktider! Skicka ett blommogram från Interflora och gör någon riktigt påskglad!

Bukett med tulpaner, vaxblommor och eucalyptus. En bukett från Interflora.

Om du väljer den här buketten till ditt påsk-blommogram, kommer totalt 30 kr att gå till organisationen Läkare Utan Gränser (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Att blommografera är enkelt – beställ ditt blommogram direkt i Interfloras webbutik!

Rund skål, med plantering av blå pärlhyacinter och vide. Ett påskarrangemang från Interflora.

Varför inte sprida glädje med en söt påskplantering? ”Vårplantering” från Interflora innehåller pärlhyacinter och videkvistar. En perfekt påskpresent som du kan blommografera via Interflora!

Bukett med rosor, germini, krysantemum i aprikos/lime tillsammans me gröna blad. En bukett ur Interfloras påsksortiment.

Låt buketten ”Vårsol” lysa upp tillvaron i påsk för någon du gillar! Påskbuketten består av rosor, germini, krysantemum och gröna blad.

 

Det finns fler fina påskblommor i Interfloras egen webbutik. Se mer här:

Påskblommor hos Interflora

 

Blommografera en blomstrande påskhälsning

 

Beställ ett blommogram smidigt online hos Interflora!