Skicka höstblommor

Beställ ett Blommogram
enkelt och snabbt på nätet hos

Bukett från Interflora med germini, santini och gröna blad. Buketten går i orange/grönt. Skicka den med ett blommogram och gör någon glad!

”Höstbukett” med blommor i orange och grönt. Germini, santini och gröna blad ingår i arrangemanget.

Förmedlingsavgift för ett blommogram från Interflora:

99 kr för leveranser både inom Sverige och till utlandet

 

Fina höstbuketter finns nu i blomsterhandeln

 

Några utvalda bildexempel på höstblommor i varma färger hos Interflora:

Blombukett med anastasia, rosor och santini. Blommor i rosa-lila. Finns att beställa som blommogram hos Interflora.

Blommor i rosa-lila färgtoner – tjusigt! Vill du skicka de här blommorna till någon? Beställ ett blommogram hos Interflora, så kommer din blomstergåva att levereras ända hem till mottagarens dörr.

Bukett med storblommig krysantemum, rosor och germini i orange, rött, grönt och vitt. Blommografera buketten med ett bud från Interflora och gör någon glad!

Buketten ”Höstkänsla” får oss att tänka på hur vackert det är ute i skog och mark på hösten. Buketten består av storblommig krysantemum, rosor och germini i färgerna rött, orange, vitt och grönt. Skicka den med ett blommogram och överraska en vän!

Bukett med rosor, nejlikor, alstromeria, krysantemum i aprikosa färgtoner. Mycket elegant, en lyxvariant! Beställ blommorna online hos Interflora, så skickas de med ett blommogram ända hem till mottagarens dörr.

”Storslagen i aprikost” heter det här fantastiska blomsterarrangemanget. Buketten består av bl a rosor, nejlikor, alstromeria, krysantemum och gröna blad. En perfekt bukett att blommografera när du vill uppvakta någon lite extra:)

Bukett med orange rosor, eucalyptus och hypericum. Ett blommogram beställer du snabbt och enkelt hos Interflora

Rosor är aldrig fel och passar i alla sammanhang då någon ska uppvaktas. Buketten på bilden innehåller orange höstrosor, hypericum och eukalyptus. Ett blommogram som anländer vid dörren blir garanterat uppskattat!

Bukett i aprikost och grönt, med krysantemum, nejlikor, rosor och germini och gröna blad. Skicka den med ett blomsterbud från Interflora och gör någon riktigt glad!

Vill du skicka en kram till någon du tycker om? Då kan du välja den här buketten, som heter just så: Kram. Buketten innehåller krysantemum, nejlikor, rosor och germini och gröna blad. Interflora är ett bra val när du ska blommografera till någon som ska gratuleras!

Stor, lyxig bukett med rosor, nejlikor, alstromeria, krysantemum och grönt. Skicka den med ett blomsterbud från Interflora och överraska någon du gillar!

”Lyx i aprikost” är en helt fantastisk blombukett med bl a rosor, nejlikor, alstromeria, krysantemum och gröna blad. En lyxvariant! Vill du slå på stort och skicka den här eleganta buketten till någon? Den finns att beställa som blommogram hos populära Interflora.

Se alla färggranna höstbuketter hos Interflora här!

 

HÖSTBLOMMOR

 

SKICKA DEM MED ETT BLOMMOGRAM FRÅN INTERFLORA