ROSA BANDET-BUKETTER

Skicka en Rosa Bandet-bukett

och stöd den viktiga cancerforskningen

 

Höstbukett med rosor, prärieklocka, nejlikor, alstroemeria, germini och gröna blad. Ur Interfloras sortiment.

”Hoppets bukett”, med rosor, prärieklocka, nejlikor, alstroemeria, germini och gröna blad. 30 kr av bukettens värde går oavkortat till cancerforskningen. Om du vill kan du köpa till ett Rosa Band, så skänker du ytterligare 40 kr.

 

Interflora samarbetar med Cancerfonden i deras pågående Rosa Bandet-kampanj. Genom att välja en Rosa Bandet-bukett när du blommograferar, bidrar du med en slant till cancerforskningen. 30 kr av bukettens värde går till cancerforskningen. Köper du till ett Rosa Band skänker du ytterligare 40 kr för en god sak. Se mer här:

-> ROSA BANDETBUKETTER

Gör någon glad med ett fång härliga höstblommor samtidigt som du skänker en slant till det viktiga arbetet med att bekämpa cancer!

 

Budavgift för blommogram: 99 kr

Några utvalda bildexempel på fina Rosa Bandet-buketter:

Rosa Bandet-bukett från Interflora, med rosor, prärieklocka, krysantemum, alstroemeria, eukalyptus och gröna blad.

Den här tjusiga buketten har fått namnet ”Rosa Omtanke”. Den finns i ett par olika storlekar. Här ser du den största varianten. Buketten innehåller rosor, prärieklocka, krysantemum, alstroemeria, eukalyptus och gröna blad. En perfekt gåva att skicka som blommogram när någon när och kär ska uppvaktas lite extra! 30 kr av bukettens värde går till cancerforskningen. Du kan köpa till ett Rosa Band om du vill. Då går ytterligare 40 kr till arbetet med att bekämpa cancern.

Rosa Orkidé i keramikkruka.

Istället för att skicka en bukett med blommogram kan du blommografera en tjusig rosa orkidé. Den levereras i en keramikkruka (utseendet på krukan kan variera lite från butik till butik). En orkidé är lättskött och brukar blomma riktigt länge. Många får den att blomma om, så din gåva kan komma till glädje under LÅNG tid framöver:) Gör någon glad med ett blommogram – beställ smidigt online! 30 kr av  värdet på din orkidébeställning går till cancerforskningen. Du kan köpa till ett Rosa Band om du vill. Då går ytterligare 40 kr till arbetet med att bekämpa cancern.

Det finns många fler vackra Rosa Bandet-buketter i Interfloras egen webbutik:

Rosa Bandet-buketter hos Interflora