ROSA BANDET-BUKETTER

Skicka en Rosa Bandet-bukett

och stöd den viktiga cancerforskningen

 

Blombukett med orange ros, vinröd germini och nejlika.

”Rosa känsla” heter den här buketten. Hur grym är inte den? Blommor: orange rosor, vinröda germini och röda nejlikor. Plus blandat dekorationsgrönt. Beställ ditt blommogram hos Interflora redan idag och gör någon riktigt glad!

 

Interflora samarbetar med Cancerfonden i deras pågående Rosa Bandet-kampanj. Genom att välja en Rosa Bandet-bukett när du blommograferar, bidrar du med en slant till cancerforskningen. 30 kr av bukettens värde går till cancerforskningen. Köper du till ett Rosa Band eller ett rosa armband skänker du ytterligare 50 kr resp. 100 kr för en god sak. Se mer här:

-> ROSA BANDETBUKETTER

 

 

Överraska med ett fång härliga höstblommor samtidigt som du skänker en slant till det viktiga arbetet med att bekämpa cancer!

 

Budavgift för blommogram: 99 kr

Några utvalda bildexempel på fina Rosa Bandet-buketter:

Presentpåse med tre krukväxter; en anthurium, en våreld och en murgröna. Beställ presentsetet i Interfloras e-shop - skicka med blommogram!

Slå två flugor i en smäll: blommografera till dina nära och kära och skänk samtidigt en slant till den viktiga cancerforskningen. Den fina presentpåsen på bilden innehåller tre  krukväxter; en anthurium, en våreld och en murgröna. Skicka växtpåsen med ett blommogram från Interflora!

-> ROSA BANDETBUKETTER

Trendig bukett med hortensia, rosor, prärieklockor och alstroemeria. Höstfärger. Plus ett rosa armband. Blommografera din gåva via Interflora - beställ ditt blommogram i e-butiken.

Hortensia, rosor, prärieklockor och alstroemeria i en trendig, tjusig höstbukett. Beställ buketten med ett rosa armband, så skänker du 100 kr till Cancerfondens viktiga arbete. Blommografera din gåva snabbt och smidigt via Interflora!

-> ROSA BANDETBUKETTER

Rund blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, hypericum, nejlika och eukalyptus . Beställ din blomstrande gåva hos Interflora.

”Rosa boxen”, stor variant. En grymt vacker bordsdekoration med hortensia, prärieklocka, hypericum, nejlika och eukalyptus. Blomsterdekorationen blir pricken över i:et på matbordet! Beställ blomsterboxen i Interfloras egen e-shop. Sänd den med ett blommogram ända hem till mottagarens dörr!

-> ROSA BANDETBUKETTER

Det finns många fler vackra Rosa Bandet-buketter i Interfloras egen webbutik:

Rosa Bandet-buketter hos Interflora