Skicka TULPANER med blommogram

Skicka ett fång tulpaner med bud

Bukett med tulpaner, vaxblomma och eucalyptus. Finns att beställa som blommogram hos Interflora, en väletablerad blomsterförmedlare med lång erfarenhet av att skicka blommor.

Interflora har laddat upp med härliga, krispiga tulpanbuketter i alla möjliga färger. På bilden ser du arrangemanget ”Utan Gränser”, som är resultatet av Interfloras samarbete med Läkare Utan Gränser. Om du väljer att skicka just de här blommorna kommer totalt 30 kr att gå till Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete (15 kr från dig och 15 kr från Interflora). Här kan du läsa mer om organisationen och hur och var de arbetar.

Förmedlingsavgift för ett blommogram från Interflora:
99 kr för leveranser både inom Sverige och till utlandet

Tulpantiden är äntligen här! Tulpaner är härliga blommor, som ger oss en föraning av vårens ankomst.

Hos Interflora finns flera vackra tulpanbuketter. Studera utbudet noggrant och välj ut en bukett som passar för just ditt speciella blommogram-tillfälle.

Några utvalda bildexempel på tulpaner hos Interflora:

Bukett med tulpaner i blandade färger tillsammans med blåbärsris. Finns att beställa som blommogram hos Interflora, en väletablerad blomsterförmedlare med lång erfarenhet av att skicka blommor.

Tulpaner i mixade färger tillsammans med blåbärsris ger en uppiggande effekt. Visst blir man glad när man ser de härliga färgerna tillsammans? Buketten finns att beställa som blommogram i Interfloras egen webbutik.

Bukett med lila tulpaner och videkvistar. Finns att beställa som blommogram hos Interflora, en väletablerad blomsterförmedlare med lång erfarenhet av att skicka blommor.

Vill du skicka blommor till någon som fyller år eller till någon som ska uppmärksammas av någon annan anledning? Hos Interflora hittar du mängder av vackra blombuketter, krukväxter och blomsterarrangemang. Just nu är det inne med tulpaner. Buketten på bilden består av lila tulpaner, videkvistar och eucalyptusblad. Det är så roligt att sprida glädje med vackra blommor!

Bukett med tulpaner, ranunkler, vaxblomma och eucalyptus. Finns att beställa som blommogram hos Interflora, en väletablerad blomsterförmedlare med lång erfarenhet av att skicka blommor.

”Pastelldröm”, en underbar tulpanbukett från Interflora. Den består av tulpaner, ranunkler, vaxblomma och eucalyptus. Överraska med ett blomsterbud och sprid glädje och kärlek till dina nära och kära.

Tulpanbukett med tulpaner, alstroemeria och vaxblomma. Vita tulpaner. Finns att beställa som blommogram hos Interflora, en väletablerad blomsterförmedlare med lång erfarenhet av att skicka blommor.

På bilden ser du buketten ”Spirande vår”, med tulpaner, alstroemeria och vaxblomma. Surfa in på interflora.se när du ska skicka blommor med bud och välj ut en bukett som passar till ditt speciella tillfälle.

 

Här ser du Interfloras hela sortiment av krispiga, färggranna tulpanbuketter.

 

Till Interfloras onlinebutik!