Vår integritetspolicy

Vilka vi är


Vår webbplatsadress är: http://blomsteruppvaktning.se

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem


För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg som besökare på
 blomsteruppvaktning.se och vi är därför noga med att följa rådande lagar.

 

Dataskyddslagen (GDPR)

Den 25 maj 2018 ersätter dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) den tidigare Personuppgiftslagen (PUL).

 

Vad innebär GDPR?

Syftet med GDPR är att skydda EU-medborgarnas personuppgifter. Den nya dataskyddslagen stärker den enskildes rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda dennes personuppgifter.

 

Vilka personuppgifter samlar vi in på blomsteruppvaktning.se?

Epost som inkommer till oss via vårt kontaktformulär innehåller avsändarens epostadress, vilket enligt GDPR räknas som en personuppgift.

Epostadresser som genereras via kontaktformuläret raderas av oss senast ett år efter inkomstdatum. Undantag är epost som behöver sparas av bokföringsskäl eller som berör överenskommelser med våra samarbetspartners. Dessa sparas så länge det krävs för verksamheten.

Epostadresser som inkommit via vårt kontaktformulär lämnas aldrig vidare eller säljs till annan part. Ej heller används de av oss i marknadsföringssyfte.

 

Vilka rättigheter har du?

Ifall du har skickat ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär och önskar få din epostadress raderad från vårt epostsystem, kan du när som helst begära att vi tar bort epostadressen. Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Vår verksamhet och dess syfte

Blomsteruppvaktning.se har som funktion att informera om blomsterförmedlare och presentbutiker på nätet. Blomsteruppvaktning.se är kopplad till s k affiliatenätverk, i syfte att spåra försäljningar. Spårningen identifierar dig aldrig personligen och du förblir helt anonym.

Blomsteruppvaktning.se bidrar till att göra det lättare och snabbare för dig att hitta onlineföretag som erbjuder blomsterförmedlingstjänster, samtidigt som vi hjälper våra samarbetspartners att få fler besökare och presumtiva kunder.

För att mäta besökarstatistik använder vi oss av tredjepartsverktyget Google Analytics. För att möjliggöra mätningen krävs lagring av cookies.  Du kan läsa mer om hur Google använder cookies här. Informationen vi får ut från Google Analytics identiferar dig aldrig personligen. Du förblir helt anonym.

Du kan ställa in din webbläsare så att den inte accepterar lagring av cookies om du vill. Att tänka på är dock att många webbsidor inte fungerar fullt ut utan cookies.

 

Villkorsändringar

Ovanstående information kan komma att justeras/uppdateras vid behov. Ifall blomsteruppvaktning.se i framtiden kommer att samla in fler personuppgifter än de epostadresser som genereras via kontaktformuläret, kommer vi att informera om detta och insamlandet av uppgifterna kommer att kräva ditt godkännande.