Mors Dag 27 maj

Överraska med en bukett blommor på Mors Dag

Presentpåse med rosa krukrosor och en chokladstrut. Från Interflora.

Om du inte har tid eller möjlighet att träffa din Mor personligen den 27 maj, är ett blomsterbud alltid ett uppskattat presentalternativ. Den här fina presentpåsen innehåller rosa krukrosor och en strut med läckra chokladpraliner. En morsdagspresent som kommer att gå rakt in i hjärtat:)

beställ ett blomsterbud snabbt och enkelt på nätet

 

Söndagen den 27 maj är det Mors Dag. Om du vill överraska din mamma med en present är ett blomsterbud ett perfekt presentalternativ.

Det är busenkelt att beställa blombud idag, när det kan göras direkt på nätet. Kika in i Interfloras e-butik, välj ut din morsdagsgåva, fyll i alla nödvändiga uppgifter och bekräfta din order. Sedan tar Interflora över och ser till att din blomstergåva levereras ända hem till mottagarens dörr.

Några utvalda bildexempel på fina morsdagsblommor:

Bukett med rosor, alstroemeria, alchemilla och grönt. Finns hos Interflora.

Rosor, alstroemeria, alchemilla och grönt i en vacker kombination. En ask med fyra läckra chokladpraliner blir en extra bonusgåva till din mamma.

Om du väljer att skicka buketten ”Utan Gränser”, kommer totalt 30 kr att gå till Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Buketten är fantastiskt fin med blommor i skiftande rosa färgtoner. Den lokala floristen använder sig av rosor, alstroemeria, limonium, santini och grönt när hen binder ihop blommorna.

Du hittar fler fina morsdagsblommor i Interfloras egen onlinebutik!